Uit elkaar… wat nu?

Soms lopen de dingen in het leven anders dan je verwacht. Bij een scheiding of een beëindiging van een relatie komt er vaak veel tegelijk op je af en is het soms moeilijk om beslissingen te nemen en met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Zijn er kinderen bij betrokken, dan is het voor hen belangrijk dat er in het scheidingsproces óók oog is voor hun belangen.

Wanneer je samen afspraken wilt maken, dan schakel je samen een scheidingsmediator in. Je maakt samen afspraken over de gevolgen van de scheiding: over de kinderen en de financiële gevolgen. Bij Breda Legal regelt de scheidingsmediator jouw echtscheiding van A tot Z. Dat kan voor een vast bedrag, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je echtscheiding van A tot Z geregeld door een specialist. Dat is een hele zorg minder.

Bij Breda Legal ben je ook aan het juiste adres wanneer je gaat scheiden en je er samen niet uitkomt. Met onze deskundige en heldere aanpak weten wij steeds het beste resultaat te bereiken. 

Naast echtscheidingen behandelen wij ook andere zaken. Bij Breda Legal ben je ook aan het juiste adres voor rechtsbijstand bij alimentatie, omgang, gezag, afstamming, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en meer. 

Advocaten

MR. P.J.M. GROENHUIS - KOOLS

Petra Groenhuis-Kools is sinds 2005 advocaat. Zij is gespecialiseerd in familierecht en jeugdrecht en behandelt tevens strafzaken. 

Als gespecialiseerd scheidingsmediator regelt Petra jullie echtscheiding van A tot Z. Petra weet haar deskundigheid te combineren met een heldere aanpak. 

Kom je er samen niet uit? Ook dan staat Petra je graag bij. Je kunt bij haar terecht voor mediation, overlegscheiding, echtscheiding, omgang, gezag, alimentatie, afstamming en meer.

Petra is als specialist verbonden aan de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Zij is tevens als specialist in overlegscheidingen verbonden aan de Vereniging voor Collaborative Professionals (VvCP)

Petra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht

  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Mediation
  • Ouderschap en erkenning

Strafrecht

  • Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.